Lopata na pizzu - 60 cm dlouhá - 20 cm široká

Neohodnoceno
 
  • 1 z 2
 

Lopata na pizzu RCPS-600/200 od Royal Catering je určena na profesionální použití v gastronomických zařízeních, jako jsou například velké kuchyně, restaurace, pizzerie, rychlá občerstvení a pekárny, 

Dostupnost Skladem (22 ks)
635 Kč / ks    
Kód produktu MPC10010617
Značka Royal Catering
Kategorie Příslušenství pizza
 

Nicméně je vhodná také na soukromé použití při grilování nebo rodinných oslavách, S celkovou délkou 60 cm se s lopatou na pizzu velice snadno zachází, Lopata ještě navíc spolehlivě chrání před popálením při vytahování horkého chleba, nebo pizzy,

Lopata je 60 cm dlouhá a je tak ideální na servírování, nebo na trouby a grily, které nejsou příliš hluboké, Za pomoci této lopaty na pizzu můžete snadno a rychle vyndávat a zandávat těsto všeho druhu , To umožní bezproblémový průběh přípravy pizzy,

Plocha lopaty má velkorysý průměr 20 cm, díky čemuž lze s pizzami příslušné velikosti perfektně manévrovat, Deska lopaty je hladká a tenká, má ale i tak vysokou stabilitu, Díky tomu samotné nošení, nebo vkládání syrovéha těsta není vůbec komplikované,

Násada lopaty na pizzu je z nerezové oceli, díky čemuž se velice snadno čistí, I přes robustní materiál a celkovou délku 60 cm váží lopata pouze 0,5 kg, Vzhledem k nízké hmotnosti a 2 cm tlusté rukojeti je navíc zaručena optimální manipulace,

40 cm dlouhé držadlo chrání ruce před popáleninami, protože při používání lopaty RCPS-600/200 nepřijdete s horkem z trouby do styku, Takže můžete snadno a bezpečně vyndat pizzy, chléb a pečivo z trouby a rozmazlovat tak své zákazníky,

Model RCPS-600/200
Stav nový
Materiál Ušlechtilá ocel
Celková délka 60 cm
Plocha lopaty 20 cm
Tloušťka lopaty 1,25 cm
Délka násady 40 cm
Rozměry 20 x 59,9 x 2 cm
Hmotnost 0,5 kg
Přepravní rozměry 68 x 28 x 5 cm
Přepravní hmotnost 0,8 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.