Nářezový stroj Kitchen Line 250 teflon HENDI

 
  • 1 z 5
 

Elektrický kráječ Hendi Kitchen Line vám umožní rychle a efektivně nakrájet různé druhy uzeného masa, masa a sýra na rovnoměrné plátky. Funguje dobře jak v restauracích, gastronomických zařízeních, v kantýnách a v hromadných stravovacích zařízeních, tak i doma. Zařízení má certifikát CE a splňuje požadavky společnosti Sanepid.

Plášť kráječe je vyroben z eloxovaného hliníku , díky čemuž je zařízení lehké, ale zároveň odolné vůči korozi a snadno se čistí. Protiskluzové nožičky zajišťují při práci dostatečnou stabilitu. Spodní část zařízení má plastovou ventilovanou kapuci.

Čepel zkosená 250 mm vyrobená z tvrzené nerezové oceli  ochranný kryt a zabudovaný ořezávátko . Díky teflonovému povlaku je čepel ideální pro řezání sýra.

Kráječ umožňuje plynulé nastavení tloušťky řezu v rozsahu 0 až 11 mm . Odnímatelná lišta má průhledný ochranný kryt. Celek lze snadno vyjmout pro důkladné vyčištění.

Dostupnost Skladem (4 ks)
12 329 Kč / ks    
Kód produktu H210222
Značka Hendi
Kategorie Nářezové stroje
 

Plášť kráječe je vyroben z eloxovaného hliníku , díky čemuž je zařízení lehké, ale zároveň odolné vůči korozi a snadno se čistí. Protiskluzové nožičky zajišťují při práci dostatečnou stabilitu. Spodní část zařízení má plastovou ventilovanou kapuci.

Čepel zkosená 250 mm vyrobená z tvrzené nerezové oceli má ochranný kryt a zabudovaný ořezávátko . Díky teflonovému povlaku je čepel ideální pro řezání sýra.

Kráječ umožňuje plynulé nastavení tloušťky řezu v rozsahu 0 až 11 mm . Odnímatelná lišta má průhledný ochranný kryt. Celek lze snadno vyjmout pro důkladné vyčištění.

Katalogové číslo H210222
Stav nový
Materiál pouzdra Eloxovaný hliník
Materiál čepele Tvrzená nerezová ocel s teflonovým povlakem
Energie 230 V.
Výkon 150 wattů
Průměr čepele 250 mm
Nastavení tloušťky řezu 0 - 11 mm
Maximální průměr řezaného produktu asi 180 mm
Protiskluzové nohy ano
Vestavěné broušení ano
Rozměry zařízení (DxŠxV) 49,4 x 40,2 x 39,8 cm
Hmotnost zařízení 16,4 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.